Janne Svenssons Byggtjänst

God förmiddag och varmt välkomna hit. En fin fredag som denna hade jag tänkt berätta närmare om företaget Janne Svenssons Byggtjänst för er, det är ett företag som hjälpte mig och mina kollegor på vårt jobb med en fasadrenovering i Finspång.

Till att börja med kan jag nämna att jag jobbar på en turismbyrå här i Finspång, vi har våra lokaler i ett ganska gammalt hus som tidigare hade en väldigt tråkig och sliten fasad. Jag och mina kollegor har under en lång tid velat genomföra en fasadrenovering i Finspång. Vår tanke att renovera fasaden var att turistbyrån skulle bli aningen mer inbjudande, vilket skulle få kunder att vilja besöka oss. Tillsammans med vår chef valde vi ut det här företaget, de flesta av oss fick en bra känsla när vi läste på företagets hemsida. När de väl kom till oss kollade de över fasaden och lyssnade till våra önskemål, på så sätt jobbade de för att göra oss helt nöjda med resultatet. Nöjda över resultatet blev vi verkligen, huset blev mycket finare och kändes genast mer inbjudande. Efter deras hårda jobb med fasaden fick vår turismbyrå ett lyft, företagets arbete hade verkligen trätt fram och lett till något bra. Det finns inga tvivel om att det här är en byggfirma med stort engagemang, det visade sig tydligt. Personligen är jag glad över att vi har väntat så länge med vår fasadrenovering i Finspång, hade vi gjort den tidigare hade vi antagliten inte fått den kvalitativa hjälpen vi fick av det här företaget. Slutligen skulle jag vilja passa på att tipsa er om att också anlita det här företaget om ni behöver hjälp med något inom bygg eller renovering.